از دکتر بپرسید

پانيك و فشارخون - پرسش 517

  • تصویر کاربرشيرين شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 2 ماه پیش) فشار خون بالا
    باسلام ؛ مدت ٧ ماه است كه بعلت حملات شديد پانيك قرص سرترالين ٥٠ و نصفه آتنولول ٥٠ مصرف مى كنم كه حدودا دو ماه فشارم هميشه ٩ رو ٦( البته اوايل بيمارى تا ١٧ رو ٩) مى رفت ، الان لازمه آتنولول و ادامه بدم ؟ در صورت ترك دچار حمله قلبى نميشم ؟
    1. تصویر کاربردکتر محمدحسین نجفیشنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 2 ماه پیش)

به سیستم پرسش از دکتر محمد حسین نجفی متخصص فشار خون در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.