از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من 47 سال دارم در خانواده سابقه فشار خون بالا داریم من هم فشار خونم بالا بود به پزشک عمومی مراجعه کردم قرص لوزارتان 25 به من دادند شبی یک عدد وفرمودند برای همیشه باید این دارو را مصرف کنم من هم هر شب یک قرص مصرف می کنم اخیرا یک عمل جراحی داشتم فشارم را چند بار که چک کردند 12-8 بود ویا 13-8 . چون قرص فشارم تمام شده بود از جراح عمومی خواستم برایم بنویسند که ایشان فرمودند نباید دیگر دارو مصرف کنی ویا باپزشک قلب مراجعه کن .قبل از عمل اکو نوار قلب وتست ورزش انجام دادم همه طبیعی بود . خواستم از خدمتتان سوال کنم که بالاخره باید داروی فشار بخورم یا خیر ؟از راهنمایی جنابعالی سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام

       

      اگر با مصرف داروی فشارخون فشارخونتان 120-130 بوده است یعنی اینکه دارو باعث کنترل فشارشما شده است و باید به مصرف ان ادامه دهید. اگر بدون مصرف دارو الان فشارخون 120 دارید ولی قبلا سابقه ی فشارخونهای بالا داشته اید بهتر است یک نوبت هولتر فشارخون 24 ساعته نصب کنید تا در مورد ادامه ی مصرف دارو تصمیم گرفته شود

  • تصویر کاربر baran پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۲۲ سالمه و هیچ وقت فشارخونم از ۱۰ بالا تر نبوده اما جدیدا به خاطر مشکل کم کاری تیروئید وپرولاکتین بالا پیش پزشک رفتم و فشار خونم ۱۳ روی ۸ بود گرچه پزشکم چیزی بابت فشار خون بالا بهم نگفتن و قرصی هم تجویز نکردن آیا من فشار خون بالا دارم وبهتره به پزشک دیگه ای مراجعه کنم یاخیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام

       

      فشارخون 130 روی 80 کاملا طبیعی است و نیاز به اقدام خاصی نیست. زیر نظر پزشک خود باشید

  • تصویر کاربر لیلی پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خانمی44 ساله هستم با فشار خون معمولا130.90 ویاگاهی بیشتر که تایک ماه پیش آملودیپین مصرف میکردم الان والزومیکس نصف شب استفاده میکنم سولام اینه که اگه بخوام باردار بشم امکان داره که فشار بالا به جنین اسیب برسونه یا نه ومیتونم بار دار بشم یا نه از نظر فشار بالا
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام

       

      اول اینکه مصرف قرص والزومیکس در دوران بارداری ممنوع است

       

      دو اینکه با توجه به فشارخون بالا احتمال حملات افزایش فشارخون در طی بارداری وجود دارد و ممکن است هم به شما هم به جنین آسیب برسد. بنابراین بهترین اقدام این است که از قبل بارداری زیر نظر متخصص زنان باشید و در دوره ی بارداری طبق نظر ایشان فشارخون خود را دقیق کنترل کنید. بهترین کار برای شما تحت نظر بودن دقیق است و اگر همه چیز خوب کنترل شود امکان بارداری و تولد طبیعی و بدون مشکل وجود دارد

  • تصویر کاربر عاطفه پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خدمت شما
    ببخشید آقای دکتر من 4سال پیش باسلامتی کامل وارد دوران بارداری شدم ولی بعد از غربالگری دوم متوجه شدم که بچه رشد کافی نداره که متوجه شدیم دچار فشار خون بارداری شدم همچنین دفع پروتیین شدید.به همین خاطر بستری شدم ودکتر خواستار خاتمه بارداری داد که قبول نکردم.ویک ماهو نیم تو بمارستان بستری شدم که قرصو آمپولهای فشار خون خیلی روم تاثیر نداشت تا جایی که در روز اشتباه نکنم 6نوبت از قرص فشار استفاده میکردم یا تا دوز 6دقیق نمیدونم دفع پروتیینم هم یه وقتهایی به 20-40میرسید و یه وقتایی خیلی بالا میرفت که قرار بود نمونه گیری از کلیه انجام بشه که چون دفع پروتیین پایین امد انجام نشد .سرانجام گفتن که مایع دور جنین خیلی کم شده وباید زایمان کنم که بعد زایمانم بچه یک شب تو دستگاه موند وبعد گفتن که ریه هاش آمبولی کرده و...ودرحال حاضر هم قرص والسارتان 80شبی یکی ونصف اسپیرونولاکتون مصرف میکنم.وقصد بارداری مجدد دارم .درضمن سن من هم 36سال میباشد .به نظر شما من میتونم دوباره بارداربشم.چون هم من وهم شوهرم میخوایم که دوباره بچه دار بشیم.درحال حاضر هم دربیروت زندگی میکنم.ببخشید که طولانی شد .باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام

       

      با توجه به توصیفات شما بارداری شما در دسته ی بارداری های پرخطر قرار می گیرد. باید بدانید که ممکن است مجددا دچار حملات افزایش فشارخون شوید و آسیب برای شما و جنین پیش بیاید. بنابراین توصیه می شود از قبل بارداری حتما زیر نظر متخصص زنان باشید. دستورات ایشان را اجرا کنید و در دوره های منظم پیگیری داشته باشید. اگر مراقبت مناسب و مصرف داروی مناسب داشته باشید امکان بارداری و تولد طبیعی وجود دارد البته با قبول مقداری ریسک

  • تصویر کاربر نفيسه پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام ٣٩ ساله هستم حدود يك هفته احساس سرگيجه و سنگيني سر و همچنين سر شدن دست و پا و اطراف دهانم شدم امروز به پزشك مراجغه كردم فشارم ١٧ بود كه بلافاصله قرص متورال ٥٠ استفاده كردم وبعد ازچنددقيقه به ١٢ رسيد در ضمن نوار قلب و ضربان قلبم خوب بود فقط دكتر گفتند هر٥ روز يكبار فشارم رو چك كنم واگر بالا بود نصف قرص متورال را مصرف كنم مي خواستم نظر شما دكتر عزيز را بدانم من هروز چك كنم يا ٥ روز يكبار ....؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام

       

      یک هفته روزانه فشارخون خود را چک کنید. اگر بالای 130 روی 80 بود باید توسط متخصص قلب و عروق ویزیت شوید

  • تصویر کاربر ف.ز پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام علیکم، بنده درد قفسه سینه داشتم دو سال پیش دکتر قلب رفنم فشارم هم ۱۶ و ۱۵ بود قرص متورال ۵۰ گفتن تا اخر عمر باید روزی نصف بخورم اون زمان استرس هم‌داشتم الان دیگه قرص نمیخورم اما دوباره مدتی هست پشت شر و کتفم درد شدید میگیره‌ ناگهانی بعد قطع میش قفسه سینه هم درد ناگهانی اون تایم فشارم توی خانه ۱۳ روی ۹ هست
    بعد یهو بدنم اروم میسه فشار میشه ۱۲ روی ۷
    دیگه درد نیست الان باید پیگیری کنم بیام خدمت شما این درد پشت سر و فشار متغیر چ کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام

       

      بابت این دردها باید پیگیری کنید حتی اگر در حال حاضر علامت دار نیستید. علایم بیماری قلبی را جدی بگیرید زیرا ممکن است اینها زنگ خطری از گرفتگی عروق باشند

  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام من فشارخونم با خستگی و ترس و عصبانیت و استرس تا 19روی13بالا میره.44ساله،شاغل دارای سه فرزندو روحیه ی بسیار حساس و زودرنج و جزئی نگر.17کیلو اضافه وزن ،کم خونی دارم.قبلا متخصص قلب و عروق لوزارتان تجویز کرده بود.اما دارویی میخوام که کمی بیخیالم کنه.لطفا راهنمایی ام کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام

       

      اگر دارویی برای "بیخیالی" می خواهید باید با متخصص روانپزشکی مشورت کنید. دارو های قلبی برای کنترل فشارخون هستند نه ایجاد بی خیالی

  • تصویر کاربر دینا پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام من فشارم بعد بارداری بالا رفته الان یه سال از زایمانم میگذره .الانم فشارم 13 روی 10 چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام

       

      بهتر است یک نوبت هولتر فشارخون برای شما نصب شود تا میزان و شدت فشارخون بالا بررسی شود. انجام اکو نیز لازم است

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام.میخواستم ببینم قرص کنکور بابیسوتا فرقی دارند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸( 3 روز پیش)

      سلام

       

      خیر تفاوت نام به علت تفاوت شرکت هاست و این دو دارو تفاوتی از نظر اثربخشی با هم ندارند

  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام بنده بعد از گرفتن اکو متوجه شدم ک در دریچه میترالم اختلال وجود داره و باعث شده عضله قلبم بصورت خفیف بزرگ بشه و نارسایی قلبی خفیف بگیرم دکتر روزی یک عدد قرص بیسوتا ۵ (بیزیپرولول) تجویز کرده سوالم اینه ایا باید همیشه این قرص رو مصرف کنم حتی با تمام شدن ان ، و این که این بیماری تا چه حد خطر ناکه و درمانی داره یا نه؟چون به دلیل فشار خون بالا دچارش شدم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸( 3 روز پیش)

      سلام

       

      اگر ممکن است پاسخ اکو را در پیوست همین سوال ارسال کنید تا بتوان بر اساس رویت جواب اکو پاسخ دقیق تر و درست تری به این سوال داد

      ولی به طور کلی در صورت بروز نارسایی دریچه ی میترال درمان دارویی شامل قرص تجویز شده توصیه می شود و و باید بر اساس شدت نارسایی دریچه ای اکوهای دوره ای انجام شود

      درمان نارسایی قلبی نیز دارویی است مگر در موارد بسیار پیش رفته که نیاز به روش های جراحی و ... پیدا می کند

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر محمد حسین نجفی متخصص فشار خون در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.