از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۲۰ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقاى دكتر من ٤٥ سالمه و حدودا ٨ ماهه متوجه شدم فشارخونم بالاست از اونجا كه دوست ندارم دارو مصرف كنم رفتم پزشك طب سنتى يه چند ماه داروي گياهي و ... نتيجه نداد الان موندم چه كار كنم از طرفي هيچ تمايل به داروي شيميايي ندارم تشكر فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی یکشنبه ۲۰ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش)

      داروی گیاهی هیچ اثری ندارد. اگر داروی فشارخون را استفاده نکنید و به موقع کنترل نکنید ممکن است پیش رفت بیماری به کلیه و مغز و قلب شما اسیب بزند. توصیه ی ما مصرف دارو است زیرا در حال حاضر هیچ روش جایگزین دیگری وجود ندارد

  • تصویر کاربر عليرضا سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام ، اينجانب حدود ١٦ سال به دليل فشار خون مينيمم بالا وتپش قلب با نظر پزشك قلب از قرص پرو پرانول ١٠ ميلي در دو نوبت صبح وشب استفاده ميكنم به تازگي به علت فشار خون بالا حدود ١٤/٩ و ١٥/١٠ به پزشك متخصص قلب ديگري مراجعه نمودم كه نظر ايشان بر اين است كه داروي قبلي را قطع و بجاي ان از قرص كون كور ٥ ميلي در هر روز استفاده كنم لطفا راهنمايي بفرمايي ايا قطع پرو پرانول عوارض و يا مشكلي ايجاد مينمايد يا نه ؟ با تشكر از جنابعالي
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام

       

      خیر جایگزینی این دارو با کنکور مشکلی ندارد. توجه کنید که این دو دارو نباید با هم مصرف شوند

  • تصویر کاربر آرش سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من ۴۵ ساله با فشار خون میانگین 140 روی ۱۰ هستم.آزمایش تیرویید نرمال .سونوی داپلر رگهای کلیه و شکم نرمال .اکو وتست ورزش نرمال بوده.لوزار خوردم کراتینین خونم از ۱.۱۳ شد ۱.۲۷. اسیداوریکم ۸ هست و قندم مرزی اونه دکتر گفت تیازید نخور.آتنولول خوردم عارضه پوستی داد.به نظرتون همون لوزار رو بخورم یا کاره دیگه ای انجام بدم. ؟مینیمم بالاست.
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام

       

      خیر نیاز به کار بیش تری نیست ولی اگر دیاستولها علی رغم مصرف لوزارتان هنوز بالا هستند بهتر است از داروی املودیپین 5 روزانه یک عدد استفاده کنید

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی
    من تری گلسیرید خونم پایینه حدود 56 سال سن دارم آقا هستم و مشکل هپاتیت B هم دارم چی مصرف کنم که تری گلسیرید خونم عادی بشه ؟ ممنونم از پاسخگویی شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام

       

      نیازی نیست که تری گلیسرید خون را افزایش دهید. تری گلیسرید پایین هیچ خطری ندارد

  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    به دلیل عدم توانایی مالی در خرید قرص والسارتان (روزی ۱عدد) میتونم قرصم رو عوض کنم و لوزارتان ۲۵ مصرف کنم.؟
    چند روزه این کارو کردم و احساس درد قفسه سینه موقع خواب دارم.ممنون میشم سوال منم پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام

       

      مشکلی ندارد ولی درد سینه ارتباطی به تغییر دارو ندارد مگر اینکه فشارهایتان بالا باشد. بهتر است اگر این دردها ادامه داشت با یک متخصص قلب برای ویزیت هماهنگ کنید

  • تصویر کاربر Rihaneh سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من 16 سالمه وباردارم وتیروئیدم کمکاره وفشارخونم هم هی بالا میره لطفا کمکم کن که چه چیز هایی مصرف کنم تافشارخونم منظم بشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام

       

      اگر فشارخون شما بالاست بهتر است حتما به متخصص زنان اطلاع دهید زیرا فشارخون بالا در طول بارداری برای شما و جنین خطرناک است و ممکن است نیاز به مصرف دارو داشته باشید این موضوع را جدی بگیرید

  • تصویر کاربر نیکا سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید. من 6روز است که کونکور2/5 عصرها مصرف می کنم البته به تجویز پزشک قلب وبه علت فشار خون 14 بر 10 ولی هنوز فشار خونم پایین نیومده .البته در اکو گفتن که MR خفیف مشاهده شده .
    باید چه کار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام

       

      برای مشاهده ی اثر دارو بین 10 روز تا 2 هفته زمان لازم است

  • تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من پدرم یک ماه سکته قلبی کرده که الان کاملا خوب ولی فشار ش بین 15.5 و10.3 ضربان 73است دارو لوز مصرف میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام

       

      اگر با مصرف لوزارتان فشارهایشان کنترل نمی شود بهتر است از لوزارتان اچ دو بار در روز و با تایید پزشک خودشان استفاده کنند

  • تصویر کاربر كوروش سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    پسري ١٩ ساله هستم 1.87 قد وزن ٧٤
    فشار دياستولم ٥ است مشكلي نيست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام

       

      خیر اگر علایمی مثل سرگیجه و سیاهی رفتن چشمها و بی حالی ندارید جای نگرانی نیست.

  • تصویر کاربر الهه سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من ازمایش دادم۲۵ساله جواب ازمایشم متوجه شدم قندخون ناشتا ۱۰۲ و تری گلیسرید۳۹ الان من دچار دیابتم حد معمول تو ازمایش برا قند خون۹۹ زده و چربی از ۴۰ب بالا چکار باید انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 2 هفته پیش)

      در مورد قند با متخصص غدد مشورت کنید ولی به نظر نمی رسد در این مرحله نیاز به کار خاصی باشد در مورد چربی اگر رقم آن زیر 40 است جای نگرانی نیست و نیاز به کار خاصی ندارد

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر محمد حسین نجفی متخصص فشار خون در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

 

12+