از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر Kazem پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سللم وقت بخیر. ۲۵سالم هست یه مدتی هست که احساس سوزش در قفسه سینه دارم واحساس سنگینی هم دارم و بعضی وقتا دست راستم درد داره بعضی وقتا هم دست چپم از شانه تا آرنج که تحملش برام سخته و سرگیجه و سردرد دارم و تپش قلب شدید و نوسان فشار هم دارم خواستم علتش رو بدونم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

       

      برای بررسی علت دقیق این موضوع بهتر است نزد متخصص قلب ویزیت شده و تست ورزش و اکو انجام دهید

  • تصویر کاربر مینا پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام پدر من ۵۴سال سن دارن حدود۵ماه پیش دچاره سر گیج عرق سرد و درد قفسه سینه شدن وقتی به پزشک مراجعه کردیم فشارش ۱۶بود دکتر قرص لوزانتان 25دروکانتین. قند خون و و چربی خونم داشتن که متفورمین۵۰۰ اتورواستاتین۴۰دیابزید۳۰تریرول۲۰۰تجویز کردن دکترش گفت دوماه دیگه ازمایش بدن ولی پدر من میگه خوب شدم و‌ازمایش نمیده و اصلا مراعات غذایی نمیکنه و سیگار میکشه من نگرانش هستم و همچنان داروهاشو بهش میدم درضمن من تو اینترنت خوندم لوزانتان سرطان زاست ایا در طولانی مدت دچاره سرطان میشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

       

      احتمال اینکه این دارو سرطان زا باشد بسیار اندک و ناچیز است و به این علت نباید مصرف دارو قطع شود. فراموش نکنید تنها درمان فشارخون مراعات رژیم غذایی و مصرف داروها در زمان مناسب می باشد

  • تصویر کاربر رزگار پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام‌خسته نباشید
    اقای دکتر چند روز پیش یهوی احساس کردم فشارم بالاست منم به کلینیک که مراجعه کردم گفتند فشارم ۱۵ روی ۱۰ است با قرص زیر زبونی پایین نیومد وبعدهم یه امپول بهم تزریق کردند والانم که چند روز او اون شب میگزره بعضی وقتا فشارم ۱۲.۵ روی هشت است بعضی وقتهاهم ۱۴ روی ۹ نمیدونم مشکلم چیه ضمنا یه پسر ۲۹ ساله هستم توروخدا خوب راهنماییم کنید یکم استرسهم دارم با تپش قلب ...
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

       

      نیاز به نگرانی نیست برای اطمینان یک نوبت نزد متخصص قلب ویزیت شده و اکو و نوارقلب بگیرید

  • تصویر کاربر هادی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من قرص کنکور 2/5استفاده میکنم 5ماه با خوردن این قرص تنگی نفس دارم قلبم شبا با درده ،بنظرتون استفاده کنم این قرص رو یا قرص دیگری جایگزینش کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

       

      بعید است این عوارض به علت مصرف داروی کنکور باشد ولی برای اطمینان به متخصص خود اطلاع دهید

  • تصویر کاربر ابراهیم پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    همیشه فشار خون من پائین هست چند ماه هست شب فشار خون میاد پائین سردم میشه خوابم نمی بره چکار کنم آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش)

      بهتر است یک بار آزمایش کامل داده و از جهت تیرویید و کبدی بررسی شوید

  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام . مردی 52 ساله هستم که سابه فشار خون بالا داشته و الان هفت سال هست که با دارو تحت کنترل میباشد چهار ماه پیش استند گذاری در یکی از عروق قلبی انجام شده .اوایل با داروهای تجویزی فشار کاملا نرمال بود الان چند روزی هست که علیرغم مصرف منظم دارو فشار خونم حدود هفده روی ده و نیم میباشد همچنین میزان تعرق خصوصا در ناحیه سروصورت با فعالیت بدنی افزایش یافته میزان کلسترول و تریگلیسرید و قند و سایر آزمایشات روتین نرمال میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش)

      اگر این مشکل به تازکی رخ داده برای رفع مساله ی حاد یک نوبت به اورژانس مراجعه کنید. برای بهبود عمومی فشارخون باید ویزیت شده و وضعیت داروها و کنترل فشارخون در 24 ساعت به طور کامل بررسی شوند

  • تصویر کاربر هما پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام و احترام
    جناب آقای دکتر، مادرم 78 سال دارد. حدود 20سال است که مبتلا به بیماری قلبی است، دو بار آنژیوگرافی انجام داده، داروهای آملودپین 5میلی گرم، متورال - نیتروکانتین، آتوراستاتین - آسپیرین و گاهی اوقات نیتروگلیسیرن هم مصرف میکنند.
    ایشان مدتی است دچار تنگی نفس شده ، درد قلب و قفسه سینه و اخیراً نیز از احساس صدای وز و وز در سر خود شکایت دارد.
    گاهی تیپش قلبش خیلی زیاد ( 90، 110 ) می شود. فشارخونش هم 13 روی 9 ؛ 12 روی 9؛ 14 روی 9؛ 12 روی 7، و ...متغیر است. نگرانی شکایت ایشان بیشتر درمورد:شنیدن صدای سر و تنگی نفس، دردقلب است.
    خواهشمند است راهنمایی فرمایید. باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش)

      با توجه به سابقه ی ایشان و علایم ذکر شده ممکن است احتمال بروز مجدد تنگی های عروقی وجود داشته باشد توصیه می شود که حتما برای بررسی های تشخیصی لازم برای جلوگیری از پیش رفت بیماری با متخصص قلب مشورت کنید. ممکن است نیاز به انجام ازمایشات از قبیل اسکن هسته ای و اکو باشد

  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    پدر بنده ۵۹ سال سن دارد و فشار خون دیاستولیک ۱۴ و سیستولیک ۶ البته ۱۱ روی ۶ هم بوده میخواستم بدونم خطر ناکه یا نه و چکار باید انجام بدهم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش)

      به نظر می رسد ایشان به فشارخون بالا مبتلا باشند ولی با این حال برای تایید تشخیص و اینکه ایا دارو نیاز هست یا خیر توصیه می گردد یک بار ویزیت شده و بر اساس معاینه برای ایشان تصمیم گیری شود. عدم درمان به موقع فشارخون می تواند خطرناک باشد

  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من چند سال قبل دچار آنژین پریز منتال شدم ‌از آن زمان قرص دیلیتازیم یکی صبح و یکی شب مصرف میکننم جدیدا افزایش فشار داشتم دکتر قرص دیورنیک (هیدروکلر) روزی نصف اضافه نموده که یک هفته دارم مصرف میکنم اما فشار مینیمم بین ۱۰ تا ۹ متغیره اکو و نوار قلب مشکلی نداره و ۴۰ سال دارم به نظر شما چه قرصی مصرف کنم که مینیمم فشار کاهش بده با توجه به مشکل پریز منتال چند سال قبل؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش)

      بهتر است میزان مصرف دیلتیازم را به سه بار در روز افزایش دهید و وضعیت فشارخون را بررسی کنید

  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین ۶۲سال سن دارم 4سال پیش اکوانجام دادم دکترگفت فشارریه 45است بهتراست بروی متخصص ریه و ایشان گفتندسه بارنصف قرص دیلتیازم(۳٠)قبل غذابخور تااینکه هفته گذشته عصبی شدم فشارم رفت روی 16 بهتردیدم بروم روانپزشک و ایشان نصف قرص لوزارتان25تجویز نمودند حالاسوالم ازجنابعالی این است که قرص لوزارتان با دیلتیازم تداخل نداردالبته فشارم الان بادستگاه دیجیتال می گیرم بین 130تا 145 در نوسان می باشد این فشار در این سن اشکالی ندارد؟لوزارتان رامیتوانم قطع کنم؟ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمدحسین نجفی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 1 هفته پیش)

      خیر تداخل ندارد و بهتر است به مصرف دارو طبق تجویز ادامه دهید زیرا فشارخون مطلوب برای شما زیر 130 روی 80 است

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر محمد حسین نجفی متخصص فشار خون در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

 

12+